Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

12/02/2020
Educació

Portes obertes en escoles i instituts

D’aquesta manera, s’ofereix a les famílies l’oportunitat de conèixer el projecte educatiu i les instal·lacions dels centres 
Veure imatge de Portes obertes en escoles i instituts (nova finestra)
Els centres educatius de la ciutat organitzen a partir d’aquesta setmana jornades de portes obertes per acollir i informar les famílies interessades a conèixer el seu projecte educatiu i les seves instal·lacions, abans que comenci el període de preinscripció per als ensenyaments obligatoris. Cada centre escull les dates en les quals obren les portes o realitzen sessions informatives adreçades a les famílies.

El termini de preinscripció per als ensenyaments obligatoris pel curs 2020-2021, començarà el 23 de març i es perllongarà fins a l’1 d’abril. Encara no s’han concretat les dates de preinscripció per al batxillerat ni per als cicles de grau mitjà i superior de formació professional i d’arts plàstiques i disseny, tot i que el Departament d’Educació preveu que sigui el mes de maig.

Les escoles bressol sostingudes amb fons públics (municipals i subvencionades), centres de primària, instituts escola i instituts organitzen jornades que permeten a les famílies conèixer el funcionament, les metodologies i projectes que defineixen cada centre educatiu. Les famílies poden també contactar els equips docents i conèixer de primera mà la tasca que desenvolupen els centres educatius de la ciutat.

En el següent enllaç figuren les dates i els horaris de les jornades de portes obertes i altres fórmules que proposen els centres per donar a conèixer els seus projectes a les famílies d’infants que el curs vinent han de ser escolaritzats o inicien una nova etapa educativa.
https://bit.ly/2SEpVOZ

Últimes notícies

Veure imatge de Es busquen voluntaris amb impressora 3D per produir viseres per a proteccions facials (nova finestra)
Veure imatge de Torre Barrina se suma al Cuarentena Film Festival, per mitjà del Cinephone (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament posa en marxa un telèfon 900 per autònoms i empreses  (nova finestra)
Veure imatge de Canvis a l’Assistència Sanitària (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400