Ajuntament de L'Hospitalet

Espectacles

RSS
 • Veure imatge de Hospisona 2019 (nova finestra)
  del diumenge 15 de setembre al dissabte 7 de desembre
  Torna el concurs de bandes emergents. Busquem la banda revelació de 2020! 12 bandes seleccionades, i 4 bandes finalistes al concert final a la Sala Salamandra.

  Inscripcions a: http://www.hospisona.cat
 • Veure imatge de Cicle L’H Blues & Boogie 2019 (nova finestra)
  del divendres 25 d'octubre al dissabte 30 de novembre
  El proper divendres 25 d’octubre de 2019 iniciarem una nova edició del Cicle Blues & Boogie, que enguany finalitzarà el dissabte 30 de novembre.

  Les exposicions fotogràfiques, pel•lícules, conferències, tallers i concerts que conformen aquest cicle tindran diferents escenaris en la ciutat de L'Hospitalet. La presència de la música serà molt important, però també altres activitats culturals relacionades amb el blues i el seu entorn, com exposicions, xerrades, cinema...

  Us informem seguidament de la programació de tots els actes:
 • Veure imatge de Commemoració del 30è aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Infants  (nova finestra)
  del dimecres 6 al dissabte 30 de novembre
 • Veure imatge de Jazz Manouche a les biblioteques de L'Hospitalet (nova finestra)
  del dimecres 13 al dijous 28 de novembre, 17.30 h
  Del 13 al 22 de novembre hi haurà concerts de jazz Manouche a les biblioteques de la ciutat a càrrec de l'alumnat de l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts.
 • Veure imatge de 4a edició del Cicle OUT·SIDE (nova finestra)
  del divendres 15 de novembre al divendres 13 de desembre, 20 h
  Noves músiques als centres d'art
  L’Arts Santa Mònica (Barcelona), el Centre d’Art Tecla Sala (l’Hospitalet), el Centre d’Art  la Panera (Lleida) i Lo Pati (Amposta) acullen una nova edició del cicle OUT•SIDE. un programa que promou i difon noves propostes sonores per donar suport a compositors i intèrprets que treballen amb llenguatges experimentals i que complementen la programació dels centres d’art, sensibles als nous llenguatges contemporanis.
   
 • Veure imatge de Políticament Incorrecte (nova finestra)
  del dissabte 16 al diumenge 24 de novembre
  El Quadre escènic del Casino del Centre presenta Políticament Incorrecte, una comèdia delirant que mostra el costat més tèrbol de la persona: infidelitats, mentides, conspiracions, despotisme, egoisme, xantatge... però al mateix temps carregada d’una bona dosi d’humor que, fins i tot, fa que els personatges que hi apareixen siguin simpàtics.
 • Veure imatge de SL'HAM Poetry (nova finestra)
  Dijous, 21 de novembre
  Lliga de poesia en directe, on els slhamers (poetes) tenen 3 minuts per recitar les seves obres: 50 % poesia- 50% interpretació i el públic decideix el guanyador!
 • Veure imatge de Miniconcert de Jazz Manouche (nova finestra)
  Dijous, 21 de novembre, 17:00 h
  Vine a l'espai infantil de la Biblioteca a gaudir d'un petit concert de Jazz Manouche 
 • Veure imatge de Camil Arcarazo & Friends (nova finestra)
  Divendres, 22 de novembre, 20. 30 h
  Un creador impropi de la seva edat
  Concert dissenyat al seu gust que començarà amb un trio clàssic de Jazz Manouche format per Arcarazo a la guitarra solista; i els professors de l’EMMCA Albert Bello, a la guitarra rítmica, i Joan Motera al contrabaix. La segona part contempla un registre jazzístic diferent, amb el so de la bateria i la secció de vent
 • Veure imatge de El desguace de las musas (nova finestra)
  Divendres, 22 de novembre, 20,30 h
  La Zaranda, Teatro inestable de ninguna parte
  En el mirall del camerino, envoltat per bombetes foses, ha quedat escrit amb pintallavis: El desguace de las musas. Allí es refugien aquestes restes de coristes, vedettes desfonades, ruïnes de cantant, agonia i furor d'una cultura, a l'hora de tancament, la nostàlgia ballant en la penombra, l'hora en què les cadires es col•loquen sobre les taules.
 • Veure imatge de Sonia Moll i Lidia Uve presenten "Gabies" (nova finestra)
  Divendres, 22 de novembre, 20 h
  Amb canc¸ons i textos de Lidia Uve i poemes de So`nia Moll, l’espectacle Ga`bies treu a la llum els mandats injustos que ens tanquen la vida entre barrots, que ens diuen com ha de ser el nostre cos, que condemnen els nostres desitjos, que posen cadenats to`xics a les relacions i ens tallen les ales a l’accio´ i al pensament lliures. Ga`bies e´s un clam que vol obrir finestres perque` ens enlairem i puguem cre´ixer i avanc¸ar des del que som fins a tot allo` que podem arribar a ser.
 • Veure imatge de Camil Arcarazo & friends (nova finestra)
  Divendres, 22 de novembre, 20.30 h
  Concert de Camil Arcarazo & friends. Presentació del projecte professional de l'alumne de l'EMMCA a l'Auditori Barradas.
 • Veure imatge de Hugo Toscano, canta al Rock Andaluz (nova finestra)
  Divendres, 22 de novembre, 21 h
  Hugo Toscano, guitarrista de la banda barcelonina de pop/rock Elefantes, canta i toca els clàssics del “Rock Andaluz” en un recorregut pels més importants artistes i el seu més destacat repertori de l’escena de finals de la dècada dels 70´s. Triana, Alameda, Cai, Lole y Manuel, amb gestos de complicitat al flamenc i a la música andalusa d’arrel, i amb detalls de psicodèlia apropant-se a Enrique Morente i Camaron de la Isla. Tot això amb el toc flamenc-rock de la seva guitarra, marca de la casa, i l’autèntic i genuí so de la música d’Elefantes.
 • Veure imatge de Clàssics a la Torrassa: Donna Reinhard (soprano) amb Jorge Voronovitsky (piano) (nova finestra)
  Divendres, 22 de novembre, a les 20 h
  A l'Auditori la Torrassa gaudireu del concert líric que interpretarà la soprano Donna Reinhard, acompanyada al piano pel mestre Jorge Voronovitsky.

  Amb aquesta programació estable de concerts, el Centre Cultural Collblanc - la Torrassa amb la col•laboració de la Comissió d’actes culturals Mare de Déu dels Desemparats, volen oferir al barri una programació musical de qualitat, de petit format i d’assistència LLIURE i GRATUÏTA.
 • Veure imatge de Mike Keller & Balta Bordoy Band (nova finestra)
  Divendres, 22 de novembre, inici concert: 21 h
  Cicle L’H Blues & Boogie 2019
  A la sala d'actes del Centre Cultural Collblanc - la Torrassa, un altre concert del cicle amb  el guitarrista, cantant i compositor Mike Keller. Antic membre dels Fabulous Thunderbirds, és una de les més destacades figures de l'escena d'Austin, Texas, on manté la banda The Peacemakers al costat del seu germà Corey i Greg Izor .


 • Veure imatge de Cabaret Solidari de Circ (nova finestra)
  Divendres, 22 de novembre, 19 h
  organitzat per Amavida
  Som felices d'anunciar que ja comencem a preparar el IX Cabaret Solidari Amavida 2019. Us esperem el divendres 22 de Novembre al teatre del Centre Cultural La Bobila a Hospitalet de Llobregat
  Espectacle multidisciplinar de Circ per a public familiar.
  Entrada lliure, donatiu a la sortida ;)
  Recollida d'entrades al vestibul del centre el mateix dia a les 18:30.  Us esperem ;)
  Aquí teniu el link per visitar la pàgina Amavida, on podreu veure els projectes que fan al Nepal!
  www.proyectoamavida.org
 • Veure imatge de Miguel Gane & Marta Cascales (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 20:00 h
  L'autor recitarà poemes dels seus dos llibres, així com alguns escrits inèdits. Alhora, amb la intimitat d'una cita, la pianista improvisarà i interpretarà algunes de les seves composicions més conegudes.
 • The Django OrchestraVeure imatge de The Django Orchestra (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 20 h
  Un any després, The Django Orchestra torna al Teatre Joventut, i ho fa acompanyada de la seva vessant pedagògica, The Django Academy. El millor homenatge que mai s’ha fet a Django Reinhardt. Un espectacle de swing europeu emocionant amb més de 60 músics a l’escenari: guitarres, violins, trompetes, saxos, trombons, violoncels, bateria…
 • Veure imatge de Ciclo Hip hop Vol.3 . ATENCIÓ CANVI DE DATA A DISSABTE 23 DE NOVEMBRE (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 18 h
  Organitza l'Associació Urban Skills
  Casa de Huelva . Avda. Europa, 176. L'Hospitalet de Llobregat. Metro Bellvitge L1.
 • Veure imatge de Acte solidari de l'Associació Ajutsi (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 19 h
  A benefici d’Escola Parameswar de Gengapuram
  En aquest acte solidari, s'oferirà un espectacle musical  de balls de bollywood  a càrrec de Sunaera i Bollywood Sílvia Gutiérrez.
  També podrem gaudir de l'actuació de guitarra a càrrec de Xavier Valdivieso i obtenir més informació del projecte gràcies a la projecció del video de Marc Galver.
 • Veure imatge de Unión Extremeña de L'Hospitalet . Celebració del XXVIII Aniversari (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 18 h
  Amb les actuacions del Centro Flamenco Plaza Macael, Casa Galega de L'Hospitalet i Unión Extremeña de l'Hospitalet
 • Veure imatge de Gastelo (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 20 h
  Festival Acròbates
  Vicky Gastelo està de gira per tota Espanya presentant el seu nou disc Lo he vuelto a hacer, el cinquè en la carrera d’aquesta reconeguda cantautora. El disc ha estat produït per Pablo Cebrián (Manuel Carrasco), Bori Alarcón (Dani Martín) i Carlos Goñi qui, a més de la feina de producció en dues cançons, col·labora amb Vicky en el primer single, El sitio.
 • Veure imatge de Astola y Ratón (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 22 h
  Festival Acròbates
  Les ànimes bessones d’Alejandro Astola (Sevilla, 1990), cofundador de Fondo Flamenco, i Diego Pozzo Torregrosa “el Ratón” (Jerez, 1975), co-fundador de Los Delinqüentes, s’alien per caminar junts i ara es diuen Astola y Ratón.
 • Veure imatge de Concert de música Folk de L'Hospitalet. Amb el grup Balla2 (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 12 h
 • Veure imatge de Samfaina de titelles (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 12 h
  La Glorieta Infantil
  Samfaina de titelles és un espectacle de la Cia Vacia que s'ofereix en el marc de La Glorieta, un programa d'activitats al carrer del Centre Cultural Collblanc-la Torrassa pensades per a un públic familiar. Hi tenen cabuda diferents disciplines artístiques com són les arts escèniques, la música, la dansa o el teatre, entre d’altres, i que es faran a diferents espais del barri.
 • Veure imatge de Blues per a infants (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 11.30 h
  A càrrec de Mark Duffy i Alfons Expósito
  Espectacle didàctic que pretén apropar els nens i les nenes al món de la música mitjançant el blues. Tindran la oportunitat de sentir un bon grapat de temes de blues, però també de sapiguer d'on ve el cotó, tocar-lo i sapiguer com es recull, cantar, ballar…
 • Veure imatge de The Django Orchestra & The Django Orchestra Academy en concert al Teatre Joventut. (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 20.00 h
  The Django Orchestra & The Django Orchestra Academy en concert al Teatre Joventut. Un espectacle de swing europeu emocionant amb més de 60 músics a l'escenari: guitarres, violins, trompetes, saxos, trombons, violoncels, bateria...
 • Veure imatge de La bruixa dels castanyers (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 18 h
  Cicle de Titelles a Santa Eulàlia
  Una iaia, castanyera i pastissera, està preparant els panellets per la gent del poble, però una bruixa ho complicarà tot, convertint el Joan, el moliner, en un gripau. La bruixa vol tots els panellets que ha fet la Montserrat per a convidar tots els seus amics, bruixes i bruixots, a la seva festa d’aniversari.
 • Veure imatge de Agustí Mas presenta el disc “Blues Prescription” (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, inici concert: 21 h
  Dissabte 23 de novembre de 2019, l'històric i virtuós guitarrista barceloní Agustí Mas presenta el seu nou disc, Blues Prescription, gravat en directe amb la col•laboració del guitarrista escocès Jim Mullen en la segona part de l'àlbum.

  Mas estarà acompanyat per la seva banda habitual, creada originalment per acompanyar al guitarrista i cantant britànic Matt Schofield en el Curtcircuit 2018 i que està integrada per Núria Almazán, Jeroni Pagán, Rafael Escoté i Pablo Posa.


 • Veure imatge de Cicle Hip Hop Vol.3  (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 18 h
 • Veure imatge de Actes d’homenatge a Ricard Salvat (nova finestra)
  del diumenge 24 al dissabte 30 de novembre
  La Secció Amics d’Alpha 63 de l’Ateneu de Cultura Popular commemora el 10è aniversari de la mort de Ricard Salvat amb un seguit d’activitats amb representacions teatrals, conferències i lectures.
 • Veure imatge de El Meu Primer Festival (nova finestra)
  Diumenge, 24 de novembre, 12:00 i 18:00 h
  Festival de curtmetratges per a nens i nenes
  El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys, que vol contribuir a la difusió d’un cinema plural i creatiu, tot oferint una mostra de creacions cinematogràfiques d’arreu del món i de tots els temps.
 • Veure imatge de Teatre a La Bòbila: Si el senyor em permet... (nova finestra)
  Diumenge, 24 de novembre, 18 h
  L’Ofèlia, una noia poc agraciada, manipuladora i amb un caràcter un tant estrany, es filla de Giancarlo Falsone; un gàngster italià fugit de la justícia. Ella regenta un dels negocis del seu pare, una gestoria, aquí coneix al que serà el seu marit, però no tothom sembla estar d’acord amb aquest  casament, principalment la minyona que després de molts anys treballant per a la família, s’ha pres unes llibertats que no li pertoquen.
 • Veure imatge de Aniversari TePeKaLe Sound (nova finestra)
  del dimarts 26 de novembre al diumenge 1 de desembre
  Fa 15 anys va néixer al TPK la TePeKaLe Sound, un espai que conjugava per un costat, l'interès per l'experimentació i la improvisació musical i, per altra, la intuïció sobre el rol que començava a tenir el so entre els llenguatges artístics contemporanis.
 • Veure imatge de Festival Acròbates Kids: Bestiolari casolà (nova finestra)