Ajuntament de L'Hospitalet

Premis, concursos i certàmens

RSS
 • Veure imatge de Concurs fotogràfic “De l’hort a la biblioteca” (nova finestra)
  del dimarts 7 de gener al diumenge 16 de febrer
  Ja tenim aquí el primer concurs foto-gastronòmic de l’any! En què consisteix? Cuina un plat creatiu amb productes de temporada de l’hort, prepara un emplatat ben original  i fes-li una foto amb el teu carnet de la biblioteca al costat per saber que l’has fet tu.
 • Veure imatge de V Concurs Còmic i Dibuix D2 Monuments i Edificis Històrics de Collblanc – la Torrassa (nova finestra)
  del dimecres 8 al dimarts 28 de gener
  Organitza: Coordinadora d’AMPAs Endavant de Collblanc – la Torrassa i CCCT
  Arriba la cinquena edició del concurs de còmics, que a les anteriors va assolir amb escreix el que s’esperava de participació i acceptació

  Amb diferents categories per edats (de 6 mesos a 25 anys) enguany l’objectiu d’aquest certamen és potenciar i donar a conèixer el patrimoni històric del barri Collblanc – la Torrassa. Les obres hauran de reflectir indrets, monuments o edificis històrics o singulars de Collblanc – la Torrassa.


 • Veure imatge de SL'HAM Poetry (nova finestra)
  Dijous, 23 de gener
  Lliga de poesia en directe, on els slhamers (poetes) tenen 3 minuts per recitar les seves obres: 50 % poesia- 50% interpretació i el públic decideix el guanyador!
 • Veure imatge de III Edició del Concurs El Joc dels Òscars (nova finestra)
  del dilluns 27 de gener al dissabte 8 de febrer
  El 9 de febrer es donaran els premis de cinema més importants del món, els Oscars! I a la Biblioteca Plaça d’Europa  volem celebrar-ho fent un joc. Hi vols jugar?
  Descobreix la pel·lícula amagada! Entre els participants que encertin les 10 pel·lícules, sortejarem 2 lots de llibres i pel·lícules! Aaaaació!!

  A la Sala Infantil de la Biblioteca Plaça d’Europa.


  Participa des del dilluns 27 fins diumenge 8 de febrer
 • Veure imatge de X Concurs de Microrelats Negres de la Bòbila (nova finestra)
  del divendres 7 de febrer al divendres 6 de març
  El Centre Cultural i la Biblioteca la Bòbila convoquen la desena edició del Concurs de Microrelats Negres a través de Facebook, Twitter i Instagram. Els participants poden enviar els seus relats o fotografies des de les 00.00 hores del dia 7 de febrer fins a les 23:59 hores del dia 6 de març. L’objectiu del concurs és fomentar la creació de ficcions criminals i l’ús de les xarxes socials.

  Els microrelats poden estar escrits en català o en castellà, i han de tenir una extensió màxima de 140 caràcters a Twitter, incloent l’etiqueta #relatsnegres20. Per als participants que ho facin des de la plataforma Facebook, podran utilitzar el comptador de caràcters que trobaran a: bobila.blogspot.com, i penjar-lo a la pàgina de Facebook: facebook.com/relatsnegres, també amb l'etiqueta #relatsnegres20, i amb una extensió màxima de 140 caràcters etiqueta inclosa.
  Els participants des d’Instagram, han d’acompanyar la imatge de l'etiqueta #relatsnegres20.
 • Veure imatge de Poti-Poti (nova finestra)
  del dilluns 30 de març al dissabte 4 d'abril
  Ets un bon detectiu?
  Investiga els nostres llibres. El joc consisteix en relacionar 10 àlbums il•lustrats i 10 pots amb un objecte a dins. Haureu de relacionar cada objecte amb l’àlbum que li correspongui.
  Potser guanyes i t’endús el premi….
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400