Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Dimecres, 11 de març, 19h

Conferència: El gegant de Pi

Un viatge per un dels nombres més importants de la matemàtica
El dia 14 de març se celebra a molt llocs el “Dia de Pi”. Als països anglosaxons, quan escriuen les dates, es posa el mes davant del dia. Per tant, el dia 14 de març s’escriu 3.14: els primers dígits de Pi. Una bona excusa per fer un petit viatge al voltant del nombre Pi i intentar donar resposta a algunes preguntes que ens podem fer: Què representa? Com és?
del dijous 12 de març al dijous 2 d'abril

Exposició: "Dibujo y Pintura" de Jordi Moreno (EXPOSICIÓ AJORNADA)


"Esta exposición está realizada en dibujos de mediano formato, en diversas técnicas que voy experimentando y con diferentes materiales con los que dibujo.
Creo así mis personajes, con colores y formas a veces  un poco abstractas y surrealistas, creando así mi identidad y estilo personales."

Jordi Moreno

L'ACTE S'HA AJORNAT
Divendres, 20 de març, a les 19 h

Espectacle: Desde el cerebro con humor (ACTE AJORNAT)

Pessics de Ciència. Setmana Mundial del Cervell 2020
Com afecten al nostre cervell situacions comuns com prendre un gintònic o riure amb un acudit? Com podem hackejar el nostre cervell per augmentar les seves capacitats? En aquest espectacle de Big Van Ciència donarem resposta a aquestes qüestions; tot això amb el segell de Big Van Ciència, amb rigor i molt d'humor.

ESPECTACLE AJORNAT
Dijous, 19 de març, a les 19 h

Conferència: Art, cervell i malaltia mental (ACTE AJORNAT)

Pessics de Ciència. Setmana Mundial del Cervell 2020
La xerrada tractarà els següents punts:

1-La bogeria com a objecte/inspiració artística.
2-La producció artística de malalts mentals (“l'Art Brut").
3-Relació cervell / Art / creativitat.
4-L’estudi científic de la relació psicosi / creativitat.
5- i un final inquietant…
Va dirigida a un públic general que tingui curiositat per aquesta temàtica.

ACTE AJORNAT
Dimecres, 18 de març, a les 19 h

Conferència: El cerebro del artista. (ACTE AJORNAT)

Pessics de Ciència. Setmana Mundial del Cervell 2020
Quin és el sentit biològic de l'art? Per què l'ésser humà inverteix tant de temps en crear obres belles i plaents per al nostre esperit? Les primeres mostres conegudes de pintura figurativa es remunten a uns trenta mil anys enrere i, abans de la pintura, els nostres avantpassats ja feien escultures amb forma humana. De manera que des de fa milers d'anys, els humans expressen en un suport material, com una roca o un llenç, unes imatges que reprodueixen la seva percepció de la realitat, una versió pròpia i personal del món que els envolta. Aquest món es construeix a través d'un llenguatge on la seva gramàtica es basa en una rica i complexa combinació de patrons i formes, de colors i llum, i el resultat ens revela la psicologia de l'artista.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat